Wieringerweide kalfsvlees
Kalfsvlees is mooi, zacht vlees. Het heeft een bepaalde frisheid, die je ook wel bij lamsvlees proeft. De smaak is nog niet zo vol als bij volwassen runderen of schapen, maar wel duidelijk aanwezig. En dat in combinatie met een heel malse structuur.
Onze vaste mester Piet Ottens heeft in Hippolytushoef en Westerland een “Schoon Vlees Boerderij” waar hij en zijn medewerkers op ruim 100 hectare land ca. 500 runderen/kalveren per jaar laten grazen. Een top huisvesting en een uitgebalanceerd natuurlijk voedselprogramma zorgt voor een perfecte malsheid en kleur van het overheerlijke kalfsvlees.
Kalfsvlees uit de streek!
Wieringerweide®Kalfsvlees is dus smaakvol vlees uit de ecologische zone tussen de Noordzee en het IJsselmeer. De frisse lucht, de rust die dit gebied uitstraalt en de optimale gezondheid van de dieren proef je terug in de producten!
Het vlees van het Wieringerweide® kalf is rijk aan voedingsstoffen en vooral mager. En daardoor op vele manieren te gebruiken in heerlijke gerechten. Wij verkopen dit exclusieve Kalfsvlees het gehele jaar, van Kalfs entrecote tot en met overheerlijk Kalfsgehakt, Kom langs en laat u overtuigen.....